Disclaimer

Zoals je wellicht al gelezen hebt, maar voor de zekerheid nogmaals hier, verkopen wij zelf geen producten. Wij linken alleen naar andere webshops (op dit moment bol.com). Als je via die link iets koopt bij bol.com krijgen wij hiervoor een kleine commissie. Wij zijn onafhankelijk en niet verbonden aan bol.com.

Bestelling bij bol.com

landelijke woonstijl verkoopt zelf géén producten, wij beperken ons tot het weergeven van producten die te koop zijn bij bol.com. Wanneer je besluit om tot een online aankoop over te gaan, bestel je dit product direct bij bol.com. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die is toegebracht aan de door de gebruiker bestelde goederen tijdens en na de verzending. Het volledige bestel, betaal, verzend, retour en garantieproces verloopt via bol.com

Juistheid en actuele informatie

Wij tonen producten van bol.com. Wanneer er veranderingen plaatsvinden bij deze webshop, zoals product- of prijswijzigingen, kan het voorkomen dat deze webshops dit niet tijdig doorgeven aan landelijkewoonstijl.nl. De informatie die wij tonen is daarbij grotendeels afkomstig uit de productfeed van bol.com waar wij naar linken.

Wij kunnen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Je kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste, ontbrekende en/of achterhaalde informatie op deze website.

Eigen verantwoordelijkheid

Als gebruiker ben je verantwoordelijk voor de wijze waarop je de informatie op deze website gebruikt, alsmede voor de keuzes die je maakt op grond van de informatie. Landelijke woonstijl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door gebruik van informatie op deze website.

Links naar andere websites

Landelijke woonstijl draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van andere websites die gelinkt zijn aan deze website.

Sluit Menu