Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van landelijkewoonstijl.nl. Deze voorwaarden zijn van toepassing voor bezoekers van onze webshop. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, zoals hieronder beschreven. De inhoud van deze website en de algemene voorwaarden mogen wij zonder aankondiging wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de consument om regelmatig de voorwaarden te lezen. De onderstaande overeenkomst bevat enkele afwijzingen van aansprakelijkheid.

Onze webshop is geen echte webshop maar linkt door naar de producten die op de website van bol.com staan. Dit heet affiliatiemarkting. Wij verkopen zelf géén producten, maar beperken ons tot het weergeven van webshops met de bijbehorende producten. Wanneer een consument heeft besloten om tot een online aankoop over te gaan, bestelt de consument deze direct bij de betreffende shop. landelijkewoonstijl is daarom daarom niet aansprakelijk voor enige schade die is toegebracht aan de door de gebruiker bestelde goederen tijdens en na de verzending

Wat is affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij webshops (de adverteerders) derde partijen (de ‘affiliates’) belonen voor de verkopen die worden geplaatst door klanten die via de affiliate zijn aangeleverd. Affiliates kunnen deze klanten aanleveren door bijvoorbeeld advertenties van de webshop te plaatsen op de website(s) die ze beheren of door de shop te vermelden in de nieuwsbrieven die ze versturen. Op het moment dat deze klanten een order plaatsen in de webshop, dan ontvangt de affiliate een vergoeding. Dat gaat meestal om een percentage van het overnamebedrag, maar per betaling op basis van click of view bestaat ook.

De verkoop van de producten verloopt dus direct via de webshop van bol.com. Lees daarom goed de voorwaarden van bol.com voordat u besluit tot aankoop over te gaan. U heeft bijvoorbeeld recht op om indien u besluit om welke reden dan ook een product niet wenst af te nemen, heeft u het recht de overeenkomst binnen 14 kalenderdagen te ontbinden. Meer informatie op de website van bol.com.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Disclaimer en Privacy Policy.

Sluit Menu